Eldrivna arbetsfordonInfrastruktur

Yoshi Mobility lanserar mobila elbilsladdare i USA

Yoshi började 2015 med att leverera bensin till fordon med hjälp av små pickupbilar. Nu tas nästa steg genom att lanserar mobila laddstationer för elfordon. Planerna är att kommersialisera denna teknologi för att möta nuvarande och framtida utmaningar för företag som vill elektrifiera sina fordonsflottor men saknar egen laddinfrastruktur.

Den nya mobila enheten fungerar som en superladdare på hjul. Laddaren är plattformsoberoende, vilket innebär att den kan användas för att ladda alla typer av elfordon. Yoshi Mobilitys laddare är den första fullt elektriska mobila laddaren på marknaden som kan ladda med 240kW och leverera flera laddningar till en fordonsflotta under en resa.

Yoshi Mobilitys snabbladdare har kapacitet att elektrifiera en hel parkeringsplats, även i storleksordningen upp till tusentals fordon.

Under året har Yoshi Mobility redan implementerat sina EV-laddningslösningar för att betjäna stora OEM-tillverkare, företag inom autonoma fordon och samåkningstjänster över hela landet. De första kunderna består av stora EV-operatörer som hanterar hundratals lätta fordon som kräver upp till 1 megawatt energi per dag. Yoshi Mobility erbjuder en nyckelfärdig laddlösning för EV-flottor som saknar anslutning till elnätet för att ladda sina fordon.

Nyheterna direkt till din inkorg

Få nyheterna direkt till din mail istället. Skickas varje helgfri vardag runt 12.00.