Nissan Ariya Evolve Plus – sportig och påkostad elbil
Elbilar

Nissan Ariya Evolve Plus – sportig och påkostad elbil

Vi har tidigare testat och hyllat Nissan Ariya – nu är prestandaversionen här och den gör oss inte besvikna. Jag och min kollega Andreas Bergsman har båda testat tidigare versioner av Nissan Ariya, både den enklaste bakhjulsdrivna 63 kWh Evolve och den fyrhjulsdrivna modellen med större batteri som släpptes senare förra året. Nu har det blivit dags för den helt nya Evolve Plus, en bil som även vässats med ännu lite starkare elmotorer.

Ariya sticker ut med sin moderna och lite udda design, något som jag får höra flera gånger från nyfikna personer som kommer fram till mig när jag står och laddar bilen. 

Läs vidare hela artikeln här... (Öppnas i nytt fönster)

Nyheterna direkt till din inkorg

Få nyheterna direkt till din mail istället. Skickas varje helgfri vardag runt 12.00.